Pomazánka z avokáda
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Zralé avokádo rozpůlíme, vyndáme pecku a vnitřek lžičkou vyškrábeme. Dáme do misky, vidličkou nebo šťouchadlem na brambory rozmačkáme a zakápneme citrónovou šťávou. Přidáme přírodní sýr žervé, sůl, pepř, česnek a bylinkové koření. Vše pořádně zamícháme a mažeme nejlépe na topinky nebo celozrnný chléb.
Tip k receptu
Dozdobíme zeleninou dle chuti
Jana Smidži01. 08. 2016
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Svetlana 10. 08. 2016, 19:34

hanka 13. 08. 2016, 20:58

majka 27. 08. 2016, 19:51

Pajunc 13. 09. 2016, 08:29

katka16031 14. 09. 2016, 14:55

dušanka 21. 09. 2016, 15:59

palino 19. 10. 2016, 19:54

bekynka.flegl 19. 01. 2017, 09:38

michal-man 04. 04. 2017, 16:52

p.stamatova88 19. 11. 2017, 17:08

radka.hanusova 14. 01. 2018, 17:17

Markéta 08. 09. 2018, 15:25

Martin Pěč 18. 11. 2018, 16:18

Martin Pěč 05. 03. 2019, 05:25
katka16031 10. 08. 2016, 20:19
Týnka 19. 10. 2019, 11:02