Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Rýžový ocet na sushi

Rýžový ocet na sushi

Přidat na Pinterest

Sushi su je japonský ocet na suši. Smíchejte 3 polévkové lžíce sushi su s jedním šálkem uvařené rýže, nejlépe dokud je rýže horká, a tak si připravíte výtečnou rýži na sushii. Sushi su ocet dokonale spojuje chuť a konzistenci vařené rýže. S rýži se bude lépe pracovat, když si ruce namočíte v roztoku octa a vody. Tento ocet také podporuje trávení, má mnoho výživných hodnot a působí jako desinfekční prostředek.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Tuňákovo-okurkové sushi

Tuňákovo-okurkové sushi

Rýži dáme do síta a proplachujeme pod tekoucí vodou, až teče čirá voda. Pak ji zalijeme vodou a na mírném p...

Jarní závitek

Jarní závitek

Kuře, pórek, cibuli, kapii, houby a bambus nakrájíme na nudličky, pak je překrájíme na drobné kostičky a na...

Nigiri sushi

Nigiri sushi

Ze všeho nejdříve si připravíme rýži, kterou vyplachujeme v sítu tak dlouho, dokud nám z ní neteče čirá vod...

Maki sushi

Maki sushi

Ze všeho nejdříve si připravíme rýži, kterou vyplachujeme v sítu tak dlouho, dokud nám z ní neteče čirá vod...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Rýžový ocet na sushi Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře