Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Italské těsto

Italské těsto

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 40min
Nutriční hodnoty
1988 kalorií 1.0g cukrů 42.0g tuků 65.0g bílkovin

Příprava

Vše důkladně promícháme a 15 minut spracujeme, aby vzniklo vlášné těsto. Necháme 25 minut odležet. Vyválíme co nejtenčí placku, kterou rozřežeme podle potřeb.


Milena

22. 05. 2009, Recept navštíven: 2380x


Přidat recenzi
Přidat komentář
Angel 666
Postrádám u tohoto receptu tipy, na co se vlastně tohle těsto používá. Není tamdroždí, na pizzu to těsto nebude, tak na co se tedy hodí?

Angel 666 20. 10. 2009, 07:02

Tatiana
no, co ja vim, tak tohle těsto odpovídá těstům na italské "pasta" (těstoviny), takže vykrajovat, sušit a vařit :-)

Tatiana 21. 10. 2009, 14:16

Tatiana
prý je výborné na tortellini!!!

Tatiana 21. 10. 2009, 14:20

Angel 666
Děkuju za ospověď. Nedávno jsem si objednala tvořítko na ravioli, takže určitě tohle těsto brzy vyzkouším.

Angel 666 22. 10. 2009, 13:54

Facebook komentáře