Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Italské těsto

Italské těsto
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 40min , porce

1988 kalorií, 1.0g cukrů, 42.0g tuků, 65.0g bílkovin

Příprava

Vše důkladně promícháme a 15 minut spracujeme, aby vzniklo vlášné těsto. Necháme 25 minut odležet. Vyválíme co nejtenčí placku, kterou rozřežeme podle potřeb.

Milena

22. 05. 2009, Recept navštíven: 2191x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Italské těsto

Italské těsto

Vše důkladně promícháme a 15 minut spracujeme, aby vzniklo vlášné těsto. Necháme 25 minut odležet. Vyválíme...

Italské těstoviny s pancettou

Italské těstoviny s pancettou

Rajčata v mixéru rozmixujeme a poté přes sítko protřeme do hrnce abychom odstranili zrníčka a slupky. V hrn...

Zobrazit všechny podobné recepty k Italské těsto Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Angel 666
Postrádám u tohoto receptu tipy, na co se vlastně tohle těsto používá. Není tamdroždí, na pizzu to těsto nebude, tak na co se tedy hodí?

Angel 666 20. 10. 2009, 07:02

Tatiana
no, co ja vim, tak tohle těsto odpovídá těstům na italské "pasta" (těstoviny), takže vykrajovat, sušit a vařit :-)

Tatiana 21. 10. 2009, 14:16

Tatiana
prý je výborné na tortellini!!!

Tatiana 21. 10. 2009, 14:20

Angel 666
Děkuju za ospověď. Nedávno jsem si objednala tvořítko na ravioli, takže určitě tohle těsto brzy vyzkouším.

Angel 666 22. 10. 2009, 13:54

Facebook komentáře