Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jablečná povidla

Obtížnost Čas přípravy
12h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 12h 50min
Nutriční hodnoty
1919 kalorií 300.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

K oloupaným a nahrubo nastouhaným jablkům přidáme cukr, ocet a skořici. Zamícháme a necháme do druhého dne odpočinout. Pak toto svaříme, až nechává vařečka při míchání širší stopu. Vyjmeme skořici a ještě za horka plníme do sklenic, kde navrch můžeme dát trochu rumu a sklenice obrátíme dnem vzhůru.


Přidat na Pinterest
mozek

02. 02. 2010, Recept navštíven: 6800x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

08. 01. 2017, 20:39

Přidat komentář

Facebook komentáře