Jablečná povidla

Obtížnost

Čas přípravy

12h 0min
Čas vaření
50min

Celkový čas

12h 50min

Porce


Nutriční hodnoty

1919 kalorií
300.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

K oloupaným a nahrubo nastouhaným jablkům přidáme cukr, ocet a skořici. Zamícháme a necháme do druhého dne odpočinout. Pak toto svaříme, až nechává vařečka při míchání širší stopu. Vyjmeme skořici a ještě za horka plníme do sklenic, kde navrch můžeme dát trochu rumu a sklenice obrátíme dnem vzhůru.

přidejte na:
mozek

02. 02. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
palino
dobrý recept

08. 01. 2017, 20:39

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.