Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jablečná povidla

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 12h 0min , Čas vaření: 50min
Celkový čas: 12h 50min , porce

1919 kalorií, 300.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

K oloupaným a nahrubo nastouhaným jablkům přidáme cukr, ocet a skořici. Zamícháme a necháme do druhého dne odpočinout. Pak toto svaříme, až nechává vařečka při míchání širší stopu. Vyjmeme skořici a ještě za horka plníme do sklenic, kde navrch můžeme dát trochu rumu a sklenice obrátíme dnem vzhůru.

mozek

02. 02. 2010, Recept navštíven: 6523x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jablečná povidla

Jablečná povidla

K oloupaným a nahrubo nastouhaným jablkům přidáme cukr, ocet a skořici. Zamícháme a necháme do druhého dne ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jablečná povidla Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře