Jablečná přesnídávka pro nejmenší
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
1552
kalorií
250.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Jablka oloupeme a zbavíme jádřinců. Nakrájíme na kousky a vložíme do hrnce s nepřilnavým povrchem. Podlijeme troškou vody a přidáme skořici. Přiklopíme. Vaříme na mírném plameni, dokud jablka nezměknou a nezačnou se měnit v kašovitou směs. Ke konci dochutíme glukopurem, který je pro nejmenší děti lépe stravitelný než normální cukr. Přesnídávku můžeme rozmixovat, ale předtím nezapomeňte vytáhnout skořici. Já nechávám v přesnídávce menší kousky jablek. Plníme do sklenic a zavaříme.
Vera10. 08. 2011
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.