Jablečná přesnídávka pro nejmenší

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

1552 kalorií
250.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Jablka oloupeme a zbavíme jádřinců. Nakrájíme na kousky a vložíme do hrnce s nepřilnavým povrchem. Podlijeme troškou vody a přidáme skořici. Přiklopíme. Vaříme na mírném plameni, dokud jablka nezměknou a nezačnou se měnit v kašovitou směs. Ke konci dochutíme glukopurem, který je pro nejmenší děti lépe stravitelný než normální cukr. Přesnídávku můžeme rozmixovat, ale předtím nezapomeňte vytáhnout skořici. Já nechávám v přesnídávce menší kousky jablek. Plníme do sklenic a zavaříme.

přidejte na:
Chybí obrázek

10. 08. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.