Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jablečná přesnídávka pro nejmenší

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 30min
Nutriční hodnoty
1552 kalorií 250.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Jablka oloupeme a zbavíme jádřinců. Nakrájíme na kousky a vložíme do hrnce s nepřilnavým povrchem. Podlijeme troškou vody a přidáme skořici. Přiklopíme. Vaříme na mírném plameni, dokud jablka nezměknou a nezačnou se měnit v kašovitou směs. Ke konci dochutíme glukopurem, který je pro nejmenší děti lépe stravitelný než normální cukr. Přesnídávku můžeme rozmixovat, ale předtím nezapomeňte vytáhnout skořici. Já nechávám v přesnídávce menší kousky jablek. Plníme do sklenic a zavaříme.


Přidat na Pinterest
Vera

10. 08. 2011, Recept navštíven: 3895x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře