Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jablečná šťáva

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 45min
Nutriční hodnoty
668 kalorií 112.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Omyté jabka nakrájíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kousky. V hrnci je podlijeme vodou a vaříme 15 minut. Rozvařená jablka přecedíme přes plátno. Do šťávy přidáme cukr, necháme přejít varem a ještě horkou přelijeme do lahví a uzavřeme.

Bulb Tip k receptu

Pro delší uchování šťávy se do ní může přidat kyselina citronová.


Přidat na Pinterest
veka

17. 12. 2009, Recept navštíven: 4330x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře