Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jablečná šťáva

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 45min , porce

668 kalorií, 112.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Omyté jabka nakrájíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kousky. V hrnci je podlijeme vodou a vaříme 15 minut. Rozvařená jablka přecedíme přes plátno. Do šťávy přidáme cukr, necháme přejít varem a ještě horkou přelijeme do lahví a uzavřeme.

Bulb Tip k receptu

Pro delší uchování šťávy se do ní může přidat kyselina citronová.

veka

17. 12. 2009, Recept navštíven: 4072x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jablečná šťáva

Jablečná šťáva

Omyté jabka nakrájíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kousky. V hrnci je podlijeme vodou a vaříme 15 minut...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jablečná šťáva Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře