Jablečná šťáva

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
15min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

668 kalorií
112.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Omyté jabka nakrájíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kousky. V hrnci je podlijeme vodou a vaříme 15 minut. Rozvařená jablka přecedíme přes plátno. Do šťávy přidáme cukr, necháme přejít varem a ještě horkou přelijeme do lahví a uzavřeme.

Tip k receptu

Pro delší uchování šťávy se do ní může přidat kyselina citronová.

přidejte na:
veka

17. 12. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář