Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jáhlový moučník s jahodovým tvarohem

Jáhlový moučník s jahodovým tvarohem
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 0min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 1h 0min , porce

1084 kalorií, 12.0g cukrů, 18.0g tuků, 69.0g bílkovin

Příprava

Ještě teplé jáhly dáme do mixéru, zalijeme horkým mlékem a mixujeme, dokud nevznikne hustší kaše. Osladíme jedním vanilkovým cukrem. Část jahod rozmačkáme vidličkou se zbývajícím cukrem, smícháme s tvarohem. Jáhlovou kaši dáme do pohárů, naneseme trochu jahodového tvarohu, ozdobíme jahodami a dáme vychladit.

Kantarina

21. 02. 2010, Recept navštíven: 2925x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jáhlový moučník s jahodovým tvarohem

Jáhlový moučník s jahodovým tvarohem

Ještě teplé jáhly dáme do mixéru, zalijeme horkým mlékem a mixujeme, dokud nevznikne hustší kaše. Osladíme ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jáhlový moučník s jahodovým tvarohem Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Angel 666
Myslím, že by se hodilo napsat, jak vlastně jáhly vařit, protože ne každý už je vařil. Jáhly je třeba před vařením asi 2x spařit vařící vodou, aby nebyly hořké. Spařené jáhly vaříme v přisolené vodě asi 15 minut doměkka. Pokud jáhly použijeme na sladké jídlo, můžeme je uvařit v mléce.

Angel 666 22. 02. 2010, 09:54

Facebook komentáře