Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jáhlový moučník s jahodovým tvarohem

Jáhlový moučník s jahodovým tvarohem

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1084 kalorií 12.0g cukrů 18.0g tuků 69.0g bílkovin

Příprava

Ještě teplé jáhly dáme do mixéru, zalijeme horkým mlékem a mixujeme, dokud nevznikne hustší kaše. Osladíme jedním vanilkovým cukrem. Část jahod rozmačkáme vidličkou se zbývajícím cukrem, smícháme s tvarohem. Jáhlovou kaši dáme do pohárů, naneseme trochu jahodového tvarohu, ozdobíme jahodami a dáme vychladit.


Kantarina

21. 02. 2010, Recept navštíven: 3073x


Přidat recenzi
Přidat komentář
Angel 666
Myslím, že by se hodilo napsat, jak vlastně jáhly vařit, protože ne každý už je vařil. Jáhly je třeba před vařením asi 2x spařit vařící vodou, aby nebyly hořké. Spařené jáhly vaříme v přisolené vodě asi 15 minut doměkka. Pokud jáhly použijeme na sladké jídlo, můžeme je uvařit v mléce.

Angel 666 22. 02. 2010, 09:54

Facebook komentáře