Chybějící obrázek

Jáhlový moučník s jahodovým tvarohem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1h 0min
Čas vaření
0min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1084 kalorií
12.0g cukrů
18.0g tuků
69.0g bílkovin


Příprava

Ještě teplé jáhly dáme do mixéru, zalijeme horkým mlékem a mixujeme, dokud nevznikne hustší kaše. Osladíme jedním vanilkovým cukrem. Část jahod rozmačkáme vidličkou se zbývajícím cukrem, smícháme s tvarohem. Jáhlovou kaši dáme do pohárů, naneseme trochu jahodového tvarohu, ozdobíme jahodami a dáme vychladit.

přidejte na:
Kantarina

21. 02. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář
Chybějící obrázek
Myslím, že by se hodilo napsat, jak vlastně jáhly vařit, protože ne každý už je vařil. Jáhly je třeba před vařením asi 2x spařit vařící vodou, aby nebyly hořké. Spařené jáhly vaříme v přisolené vodě asi 15 minut doměkka. Pokud jáhly použijeme na sladké jídlo, můžeme je uvařit v mléce.

Angel 666 22. 02. 2010, 09:54