Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jahodová marmeláda

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 0min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 2h 0min , porce

344 kalorií, 50.0g cukrů, 10.0g tuků, 10.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Zralé, červené a drobné jahody opereme, odstraníme stopky a prolisujeme nebo umeleme. Cukr s vodou svaříme na slabou nit, přidáme prolisované jahody a za stálého míchaní prudce vaříme, až se kapka na talíři neroztéká. Horkou marmeládu plníme do předehřátých skleniček a uzavíráme dvojitým celofánem nebo víčky.

kotátko

07. 07. 2010, Recept navštíven: 3171x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jahodová marmeláda

Jahodová marmeláda

Zralé, červené a drobné jahody opereme, odstraníme stopky a prolisujeme nebo umeleme. Cukr s vodou svaříme ...

Rychlá jahodová marmeláda

Rychlá jahodová marmeláda

Jahody očistíme, opereme, rozmačkáme šťouchadlem na brambory. Jahodový protlak vaříme 10 minut od bodu varu...

Jahodová marmeláda s limetkou

Jahodová marmeláda s limetkou

Nakrájené jahody smícháme se šťávou z limety, želírovacím cukrem a 3 minuty prudce vaříme. Ještě teplou mar...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jahodová marmeláda Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Jozef
Je to fajn, ale skúste to bez vody.Jozef

Jozef 09. 07. 2010, 17:33

Facebook komentáře