Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Játra na víně

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 35min , porce

496 kalorií, 0.0g cukrů, 10.0g tuků, 47.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Cibuli nakrájenou na proužky zpěníme na sádle, přidáme na proužky, cca 2cm silné, nakrájenou játru, kterou jsme předtím naklepali. Vše orestujeme a mírně podléváme vínem. Játru jen pepřem lehce okořeníme. Na talíři mírně osolíme podle chuti. Dobrou chuť.

Bulb Tip k receptu

Zdobíme rajčátky a okurkou. Podáváme s pečivem.

Bob

24. 03. 2010, Recept navštíven: 2545x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Játra na víně

Játra na víně

Cibuli nakrájenou na proužky zpěníme na sádle, přidáme na proužky, cca 2cm silné, nakrájenou játru, kterou ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Játra na víně Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře