Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Játra na víně

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 35min
Nutriční hodnoty
496 kalorií 0.0g cukrů 10.0g tuků 47.0g bílkovin

Příprava

Cibuli nakrájenou na proužky zpěníme na sádle, přidáme na proužky, cca 2cm silné, nakrájenou játru, kterou jsme předtím naklepali. Vše orestujeme a mírně podléváme vínem. Játru jen pepřem lehce okořeníme. Na talíři mírně osolíme podle chuti. Dobrou chuť.

Bulb Tip k receptu

Zdobíme rajčátky a okurkou. Podáváme s pečivem.


Přidat na Pinterest
Bob

24. 03. 2010, Recept navštíven: 2674x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře