Játra na víně

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

5min
Čas vaření
30min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

496 kalorií
0.0g cukrů
10.0g tuků
47.0g bílkovin


Příprava

Cibuli nakrájenou na proužky zpěníme na sádle, přidáme na proužky, cca 2cm silné, nakrájenou játru, kterou jsme předtím naklepali. Vše orestujeme a mírně podléváme vínem. Játru jen pepřem lehce okořeníme. Na talíři mírně osolíme podle chuti. Dobrou chuť.

Tip k receptu

Zdobíme rajčátky a okurkou. Podáváme s pečivem.

přidejte na:
Bob

24. 03. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyborné s vínom

katka16031 08. 06. 2018, 09:42

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept velmi chutný

majka 30. 12. 2018, 22:12

Přidat komentář