Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kari rýže

Kari rýže

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 20min
Nutriční hodnoty
848 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 14.0g bílkovin

Příprava

Na oleji zpěníme nadorobno nakrájenou cibuli s kořením kari. Poté přidáme rýži, asi minutu ji pražíme, poté zalejeme dvojnásobným množstvím vody (než bylo rýže) a osolíme. Vaříme přibližne 15 minut, dokud není v hrnci již žádná voda a rýže je měkká (případně přilejeme menší množství vody a vaříme ještě chvíli).


Martina Třetinová

17. 04. 2009, Recept navštíven: 14148x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělávám jen přidám několik kapek olivového oleje a promíchám. Nejčastěji ji dělávám s osmahnutým kuřecím masem a zeleninou.
Přidané ingredience: olivový olej

06. 03. 2013, 22:41

Pajunc
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Také dělám, rýže je výborná!

01. 12. 2015, 19:02

Přidat komentář
Thumb
Ta kari rýže je fakt dobrá. S čím to můžu podávat?

Michaela 14. 05. 2010, 16:04

Thumb
Kari rýže je parádní bašta!! :)

Kachn 04. 12. 2010, 08:29

Facebook komentáře