Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kopr ve sladkokyselém nálevu

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 30min
Nutriční hodnoty
82 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Připravíme si vodu, sůl, cukr a ocet. Vše svaříme a připravíme si tak nálev. Kopr řádně propláchneme studenou vodou a poté nakrájíme nadrobno. Sypeme volně do připravených skleniček a zalijeme svařeným nálevem.
Skleničky uzavřeme a sterilujeme při 85°C asi 15 minut.

Kopr používáme na dochucení koprové omáčky nebo polévky. Takto zavařený kopr ve sladkokyselém nálevu nám uložený v temnu vydrží nejméně 2 roky.


Přidat na Pinterest
JanaB

06. 09. 2011, Recept navštíven: 2003x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robievam tymto sposobom, je to dobre

21. 04. 2016, 09:25

Přidat komentář

Facebook komentáře