Kopr ve sladkokyselém nálevu
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
15min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
82
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Připravíme si vodu, sůl, cukr a ocet. Vše svaříme a připravíme si tak nálev. Kopr řádně propláchneme studenou vodou a poté nakrájíme nadrobno. Sypeme volně do připravených skleniček a zalijeme svařeným nálevem.
Skleničky uzavřeme a sterilujeme při 85°C asi 15 minut.
Kopr používáme na dochucení koprové omáčky nebo polévky. Takto zavařený kopr ve sladkokyselém nálevu nám uložený v temnu vydrží nejméně 2 roky.
JanaB07. 09. 2011
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.