Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Králík na pepři

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 50min
Nutriční hodnoty
800 kalorií 3.0g cukrů 33.0g tuků 16.0g bílkovin

Příprava

Porce králíka osolíme a obalíme v hladké mouce, kterou jsme smíchali se lžičkou pepře.
Do hrnce nalijeme olej, na olej poklademe pomoučené kousky masa, lehce podlijeme vodou, přiklopíme poklicí a pomalu dusíme na mírném ohni.
Maso občas přeléváme šťávou ze spodu hrnce a je-li třeba, podléváme mírně vodou.
Celou dobu dáváme pozor, aby šťáva zůstala světlá a nezhnědla a maso, aby se nepřichytilo.
Při podávání porce masa i přílohu na talíři přeléváme vzniklou pepřovou omáčkou.


Přidat na Pinterest
Angel 666

14. 03. 2012, Recept navštíven: 2300x

Podobné recepty


Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Králíka občas uděláme, ale moc se u nás nejí. Nejlepší mě přijde ale se zelím.

03. 10. 2012, 21:24

planeta
Restaurant_star
když dělám králíka , tak ho vždy prošpikuji
Přidané ingredience: špek

31. 05. 2014, 10:21

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
špikovaný je vyborný

09. 04. 2016, 18:49

Přidat komentář

Facebook komentáře