Králík na pepři

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
40min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

800 kalorií
3.0g cukrů
33.0g tuků
16.0g bílkovin


Příprava

Porce králíka osolíme a obalíme v hladké mouce, kterou jsme smíchali se lžičkou pepře.
Do hrnce nalijeme olej, na olej poklademe pomoučené kousky masa, lehce podlijeme vodou, přiklopíme poklicí a pomalu dusíme na mírném ohni.
Maso občas přeléváme šťávou ze spodu hrnce a je-li třeba, podléváme mírně vodou.
Celou dobu dáváme pozor, aby šťáva zůstala světlá a nezhnědla a maso, aby se nepřichytilo.
Při podávání porce masa i přílohu na talíři přeléváme vzniklou pepřovou omáčkou.

přidejte na:
Angel 666

14. 03. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Králíka občas uděláme, ale moc se u nás nejí. Nejlepší mě přijde ale se zelím.

Lucie 03. 10. 2012, 21:24

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
když dělám králíka , tak ho vždy prošpikuji
Přidané ingredience: špek

planeta 31. 05. 2014, 10:21

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
špikovaný je vyborný

dušanka 09. 04. 2016, 18:49

Přidat komentář