Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Králík na pepři

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 50min , porce

800 kalorií, 3.0g cukrů, 33.0g tuků, 16.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Porce králíka osolíme a obalíme v hladké mouce, kterou jsme smíchali se lžičkou pepře.
Do hrnce nalijeme olej, na olej poklademe pomoučené kousky masa, lehce podlijeme vodou, přiklopíme poklicí a pomalu dusíme na mírném ohni.
Maso občas přeléváme šťávou ze spodu hrnce a je-li třeba, podléváme mírně vodou.
Celou dobu dáváme pozor, aby šťáva zůstala světlá a nezhnědla a maso, aby se nepřichytilo.
Při podávání porce masa i přílohu na talíři přeléváme vzniklou pepřovou omáčkou.

Angel 666

14. 03. 2012, Recept navštíven: 2087x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Králík na paprice

Králík na paprice

Králíka odblaníme a naporcujeme. Na trošce oleje rozškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme na kos...

Králík na pepři

Králík na pepři

Porce králíka osolíme a obalíme v hladké mouce, kterou jsme smíchali se lžičkou pepře. Do hrnce nalijeme ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Králík na pepři Link-arrow

Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Králíka občas uděláme, ale moc se u nás nejí. Nejlepší mě přijde ale se zelím.

03. 10. 2012, 21:24

planeta
Restaurant_star
když dělám králíka , tak ho vždy prošpikuji
Přidané ingredience: špek

31. 05. 2014, 10:21

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
špikovaný je vyborný

09. 04. 2016, 18:49

Přidat komentář

Facebook komentáře