Králík na pepři
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
40min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
800
kalorií
3.0g
cukrů
33.0g
tuků
16.0g
bílkovin
Příprava
Porce králíka osolíme a obalíme v hladké mouce, kterou jsme smíchali se lžičkou pepře.
Do hrnce nalijeme olej, na olej poklademe pomoučené kousky masa, lehce podlijeme vodou, přiklopíme poklicí a pomalu dusíme na mírném ohni.
Maso občas přeléváme šťávou ze spodu hrnce a je-li třeba, podléváme mírně vodou.
Celou dobu dáváme pozor, aby šťáva zůstala světlá a nezhnědla a maso, aby se nepřichytilo.
Při podávání porce masa i přílohu na talíři přeléváme vzniklou pepřovou omáčkou.
14. 03. 2012
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenziLucie 03. 10. 2012, 23:24
© 2024, Railsformers s.r.o.