Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Krém s kokosem a třešněmi

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
5min 30min
Nutriční hodnoty
48 kalorií 12.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Do kastrůlku nasypte vypeckované třešně, přidejte k nim cukr a med a vše zahřejte. Když se třešně v horkém medu a cukru krásně obalí, máte základ hotový. Kokosy rozdělte na poloviny (pilkou, sekáčkem… jak je kdo zručný) a pomocí ostrého nožíku je vydlabejte. Smetanu vyšlehejte dotuha, přimíchejte do ní medové třešně a lžíci nastrouhaného čerstvého kokosu, případně trochu kokosového mléka. Krémem naplňte půlky kokosů, dozdobte třešní, rozdrobenými sušenkami a podávejte – dobře vychlazené.


Přidat na Pinterest
Božské_jídlo

05. 04. 2013, Recept navštíven: 1085x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Protože střešně nemám, zkusila jsem to s višněmi, které jsem měla naložené v rumu. Myslím si, ži výsledek byl ještě lepší než se střešněmi

05. 04. 2013, 13:55

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
s višňami je to vynikajúce

31. 01. 2016, 17:43

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

01. 02. 2016, 11:28

Přidat komentář

Facebook komentáře