Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kuřecí galantina s párkem

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 5min
Nutriční hodnoty
452 kalorií 0.0g cukrů 9.0g tuků 72.0g bílkovin

Příprava

Kuřecí prsíčka nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a vložíme do mixéru. Přilijeme smetanu, přidáme vejce, Solamyl a vše rozmixujeme na hladkou hmotu.
Směs přendáme do mísy a vmícháme lžičku provensálského koření a párky nakrájené na malé kousky.
Dostatečně velký pruh alobalu postříkáme olejem, posypeme provensálským kořením a navršíme na něj připravenou směs.
Alobal opatrně stočíme a dobře utáhneme jako bonbon, aby se nám vytvaroval váleček.
Položíme ho na pekáček a pečeme v troubě vyhřáté na 120°C 45 minut. Po této době troubu vypneme a galantinu v ní necháme ještě další hodinu dojít.
Po vyjmutí z trouby necháme galantinu úplně vychladnout a pak teptve rozbalíme alobal a krájíme na plátky.

Bulb Tip k receptu

Můžeme podávat jako předkrm nebo výborné pohoštění při různých oslavách.


Přidat na Pinterest
Angel 666

27. 02. 2012, Recept navštíven: 2128x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept, zaujímavý

11. 04. 2016, 18:06

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to vyborne spracovanie kuracích prs

19. 06. 2017, 19:24

Přidat komentář
Sonia005
TO vypadá krásně

Sonia005 27. 02. 2012, 18:23

Facebook komentáře