Kuřecí galantina s párkem

Obtížnost

Čas přípravy

20min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 5min

Porce


Nutriční hodnoty

452 kalorií
0.0g cukrů
9.0g tuků
72.0g bílkovin


Příprava

Kuřecí prsíčka nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a vložíme do mixéru. Přilijeme smetanu, přidáme vejce, Solamyl a vše rozmixujeme na hladkou hmotu.
Směs přendáme do mísy a vmícháme lžičku provensálského koření a párky nakrájené na malé kousky.
Dostatečně velký pruh alobalu postříkáme olejem, posypeme provensálským kořením a navršíme na něj připravenou směs.
Alobal opatrně stočíme a dobře utáhneme jako bonbon, aby se nám vytvaroval váleček.
Položíme ho na pekáček a pečeme v troubě vyhřáté na 120°C 45 minut. Po této době troubu vypneme a galantinu v ní necháme ještě další hodinu dojít.
Po vyjmutí z trouby necháme galantinu úplně vychladnout a pak teptve rozbalíme alobal a krájíme na plátky.

Tip k receptu

Můžeme podávat jako předkrm nebo výborné pohoštění při různých oslavách.

přidejte na:
Angel 666

27. 02. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
palino
dobrý recept, zaujímavý

11. 04. 2016, 18:06

dušanka
je to vyborne spracovanie kuracích prs

19. 06. 2017, 19:24

Přidat komentář
Sonia005
TO vypadá krásně

Sonia005 27. 02. 2012, 18:23

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.