Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kvasnicová polévková zavářka

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 25min
Nutriční hodnoty
552 kalorií 0.0g cukrů 21.0g tuků 15.0g bílkovin

Příprava

Na rozehřátý olej rozdrobíme kvasnice. Mícháme , dokud se kvasnice neroztečou a potom neztuhnou. Do vychladlých kvasnic přidáme vejce, trochu soli, pepře a rozmícháme. Potom přidáme polohrubou mouku a sušenou petrželku. Dobře promícháme a protlačíme stěrkou přes síto s velkými otvory do vařící polévky. Zavářku vaříme asi 5 minut.

Bulb Tip k receptu

Kvasnice můžeme připravovat i na smažené cibulce. Místo petrželky můžeme dát majoránku a rozetřený česnek. Vývar volíme dle chuti, může být i jenom z bujónu. Použijeme -li bujónový vývar, tak po odstavení polévky přidáme 1 lžičku slunečnicového oleje.


Přidat na Pinterest
JanaB

23. 08. 2011, Recept navštíven: 1953x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímava polievka

14. 05. 2016, 19:09

Přidat komentář

Facebook komentáře