Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Makrela po řecku

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 35min
Celkový čas: 50min , porce

188 kalorií, 1.0g cukrů, 14.0g tuků, 1.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Makrely důkladně očistíme, odstřihneme jim ploutve a dáme si je na lehce vymazaný pekáč. Přilijeme přes ryby olej a posypeme je tymiánem. Pečeme 30 minut v horké troubě a občas je potíráme olejem. Krátce před dopečením přidáme k rybám olivy. Podáváme s brambory.

Evík

16. 11. 2012, Recept navštíven: 1897x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Makrela po polsku

Makrela po polsku

Vejce uvaříme natvrdo a společně s cibulí nahrubo nasekáme. Ryby vykostíme, omyjeme, vysušíme, osolíme, ope...

Makrela po řecku

Makrela po řecku

Makrely důkladně očistíme, odstřihneme jim ploutve a dáme si je na lehce vymazaný pekáč. Přilijeme přes ryb...

Zobrazit všechny podobné recepty k Makrela po řecku Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře