Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Malinové sušenky

Malinové sušenky
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 30min , porce

1304 kalorií, 14.0g cukrů, 48.0g tuků, 32.0g bílkovin

Příprava

Smícháme máslo a prášek do pečiva. Přidáme cukr a studené máslo. Co nejrychleji z této směsi vypracujeme drobenku.
Poté přiléváme vychlazené podmáslí a maliny a vypracujeme těsto – pracujeme rychle, aby těsto nezměklo příliš.
Lžící vytvoříme na plechu asi 8 hromádek, trochu je rozplácneme a pečeme 15 minut na 200 °C dozlatova.
Po vychlazení sušenky rozpůlíme a namažeme marmeládou a zakysanou smetanou.

Bulb Tip k receptu

Místo malin můžeme použít i jiné lesní ovoce – příchuť marmelády pak přizpůsobujeme použitému ovoci. Pokud používáme kyselejší ovoce, můžeme přidat více cukru.

sonizna

09. 02. 2016, Recept navštíven: 415x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Malinové sušenky

Malinové sušenky

Smícháme máslo a prášek do pečiva. Přidáme cukr a studené máslo. Co nejrychleji z této směsi vypracujeme dr...

Zobrazit všechny podobné recepty k Malinové sušenky Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robila som s jahodami a boli výborné

10. 02. 2016, 10:06

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
sušenky nam velmi chutili

11. 02. 2016, 10:18

Přidat komentář

Facebook komentáře