Mango veganská zmrzlina
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
S tím, jak se teploty hnuly směrem ke 30 všichni toužíme po něčem, co je studené, sladké, dobré a zdravé.
Takže, mangová zmrzlina, která je veganská (tedy bezlaktózová), je úplně ideální varianta :)
Nechcete si kupovat zmrzlinovače ani podobné nesmysly, chcete prostě zmrzlinu.
Ok, takže vezměte mango, plechovku kokosového mléka, 3 lžíce javorového sirupu a všechno to dejte do mixéru, rozmixujte do hladka a dejte do mražáku, tak na 2 hodiny. Tadá!
Pokud víte, že budete někoho hostit na kafe se zmrzlinou v 5 odpoledne, tak si vytáhněte váš výtvor tak ve 4 :) Ty tuky se totiž přece jen rozpouští pomaleji, takže je potřeba se podle toho zařídit, pokud s tou zmrzlinou (která je tvrdá jako kámen) nebudete chtít svou návštěvu přizabít.
Hezké léto a dobrou chuť!
Tip k receptu
Servírujte jen tak anebo s přízdobou exotických ovocí.
Lucie23. 06. 2019