Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Meruňková pěna

Meruňková pěna
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 5min , porce

118 kalorií, 0.0g cukrů, 5.0g tuků, 6.0g bílkovin

Příprava

Meruňky pokrájíme na menší kousky a spolu s vejcem a cukrem rozmixujeme dohladka. Nalijeme do sklenic a necháme alespoň 2 hodiny vychladit.

Bulb Tip k receptu

Před podáváním můžeme polít vaječným koňakem a přizdobit šlehačkou.

notburga

28. 04. 2010, Recept navštíven: 2384x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Meruňková polévka

Meruňková polévka

Meruňky omyjeme, vypeckujeme, zalijeme vodou a vaříme doměkka. Když jsou meruňky měkké, tak je prolisujeme,...

Meruňková pěna

Meruňková pěna

Meruňky pokrájíme na menší kousky a spolu s vejcem a cukrem rozmixujeme dohladka. Nalijeme do sklenic a nec...

Meruňková prsa

Meruňková prsa

Porek nakrájíme na kolečka a osmahneme na rozpáleném oleji dozlatova.poté do něj vmícháme kuřecí prsa nakrá...

Meruňková pochoutka s ovesnými vločkami

Meruňková pochoutka s ovesnými vločkami

Meruňky odpeckujeme a rozčtvrtíme. Do mixéru nalijeme mléko, přidáme meruňky a med. Mixujeme minutu. Podává...

Zobrazit všechny podobné recepty k Meruňková pěna Link-arrow

Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá ovocná pochuťka

17. 08. 2016, 20:34

Přidat komentář

Facebook komentáře