Omáčka z lesních plodů
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
0min
Celkový čas
10min
Porce
Nutriční hodnoty
179
kalorií
11.0g
cukrů
2.0g
tuků
2.0g
bílkovin
Příprava
V misce rozmačkáme ovoce vidličkou. Vmícháme cukr s citrónovou šťávou nebo líkérem. Případně ovoce rozmixujeme s citrónovou šťávou a cukrem. Ovocnou směs nandáme lžící do jemného síta, které podložíme miskou. Ovoce propasírujeme skrz síto pomocí velké lžíce nebo špachtličky. Omáčku před podáváním vychladíme.
Jiřulka12. 01. 2010
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
majka 08. 09. 2016, 12:42

katka16031 11. 01. 2017, 10:40
© 2022, Railsformers, s.r.o.