
Ořechové pusinky
Obtížnost
Čas přípravy
50min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
0
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Dvě třetiny cukru svaříme s vodou na nit. Z bílků ušleháme tuhý sníh, do něho zašleháme zbytek odváženého cukru a poté pramínkem za stálého šlehání přiléváme svařený cukr. Šleháme do vychladnutí. Hmotu ochutíme vanilínovým cukrem a vmícháme nadrobno nasekané a opražené oříšky. Na pomaštěný plech uděláme lžící malé hromádky, které v troubě usušíme. Sušíme při 100 °C, cca 15 minut.
Beruska6404. 12. 2009
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Přidané ingredience: třtinový cukr
planeta 11. 03. 2016, 18:44

katka16031 10. 07. 2018, 17:32

majka 12. 11. 2019, 21:48

Svetlana 21. 02. 2020, 10:30
© 2022, Railsformers, s.r.o.