Ořechové pusinky
Obtížnost
Čas přípravy
50min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
0
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Dvě třetiny cukru svaříme s vodou na nit. Z bílků ušleháme tuhý sníh, do něho zašleháme zbytek odváženého cukru a poté pramínkem za stálého šlehání přiléváme svařený cukr. Šleháme do vychladnutí. Hmotu ochutíme vanilínovým cukrem a vmícháme nadrobno nasekané a opražené oříšky. Na pomaštěný plech uděláme lžící malé hromádky, které v troubě usušíme. Sušíme při 100 °C, cca 15 minut.
Beruska6404. 12. 2009
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: třtinový cukr
planeta 11. 03. 2016, 19:44
© 2024, Railsformers s.r.o.