Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Ostružinový džem s jablky

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
548 kalorií 75.0g cukrů 5.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a pokrájíme na kostičky. Poté je podusíme na 4 lžících vody. Přidáme k nim celé ostružiny a cukr a povaříme do zhoustnutí. Horkým džemem naplníme skleničky, dobře zavíčkujeme a otočíme dnem nahoru. Sterilujeme 15 minut při 90°C.


Přidat na Pinterest
notburga

22. 06. 2010, Recept navštíven: 4149x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře