Ostružinový džem s jablky

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
20min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

548 kalorií
75.0g cukrů
5.0g tuků
5.0g bílkovin


Příprava

Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a pokrájíme na kostičky. Poté je podusíme na 4 lžících vody. Přidáme k nim celé ostružiny a cukr a povaříme do zhoustnutí. Horkým džemem naplníme skleničky, dobře zavíčkujeme a otočíme dnem nahoru. Sterilizujeme 15 minut při 90°C.

přidejte na:
notburga

22. 06. 2010

Další recepty

Mohlo by vás zajímat


Přidat recenzi