Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Ovar

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 0min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 0min , porce

0 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Omyté maso vložíme do vroucí vody a zvolna vaříme do úplného změknutí (t.j. až se maso začne dělit na kousky) Pak je vyjmeme, necháme okapat a podáváme s chlebem a křenem, hořčicí nebo jablkovým křenem.

veka

28. 11. 2009, Recept navštíven: 4223x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pivovarské brambory

Pivovarské brambory

Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky, dáme je do zapékací misky, poklademe tenkými plátky cibule a angli...

Ovar

Ovar

Omyté maso vložíme do vroucí vody a zvolna vaříme do úplného změknutí (t.j. až se maso začne dělit na kousk...

Ovarové koleno v pivu

Ovarové koleno v pivu

Do studené vody nalijeme čtvrtinu piva a nakrájíme na menší kusy petržel a celer. Teprve až vodu s pivem a...

Bílá ovarová polévka

Bílá ovarová polévka

Plec dáme vařit do osolené vody s několika pepři. Přidáme česnek, kousek celeru, petržele a cibuli a vaříme...

Pivovarský bůček ( Bůček na pivě)

Pivovarský bůček ( Bůček na pivě)

Bůček nakrájíme na plátky o tloušce asi 1 cm. Lehce je naklepeme, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme naje...

Zobrazit všechny podobné recepty k Ovar Link-arrow
Thumb.27382

Chleba

Ingredience vložíme do pekárny a zapneme program Základní, velikost bochníku II, barva kůrky světlá. Po upe...


Přidat recenzi
Přidat komentář
Svetlana
a nejde tam nejaké korenie?

Svetlana 29. 11. 2009, 20:31

veka
Koření, kdo chce, podle chuti (třeba kuličky pepře). Tohle je klasický základní recept

veka 02. 12. 2009, 11:13

Facebook komentáře