Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Ovocný koláč z hotového křehkého těsta

Obtížnost Čas přípravy
2h 20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 2h 40min
Nutriční hodnoty
0 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Do vymazané mísy na dort položíme těsto a dobře jej zapracujeme. Dno vysypeme fazolkami, aby se nám nezvedlo a konce, které převyšují formu, seřízneme. Pečeme na 180°C cca 15-20 minut. Necháme vychladnout. Vyjmeme fazolky. Připravíme puding, kterým potřeme dno koláče (pokud nemáte puding, potřete marmeládou nebo džemem - osobně mu dávám přednost). Necháme v lednici tuhnout. Až je puding tuhý, poklademe koláč ovocem a zalijeme želatinou, kterou jsme připravili dle návodu. Opět necháme v lednici tuhnout. Podáváme se šlehačkou nebo přelité sirupem.

Bulb Tip k receptu

Má rodina miluje pudink, proto jsem jej přidala místo džemu, ale osvěžující je koláč jen s marmeládou.


Přidat na Pinterest
Vera

28. 05. 2011, Recept navštíven: 5327x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře