Pangasius z parního hrnce s citrónovou omáčkou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
25min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

448 kalorií
0.0g cukrů
20.0g tuků
65.0g bílkovin


Příprava

Maso omyjeme a nakrájíme na menší plátky, aby se nám vešlo do parního hrnce. Posypeme kořením na ryby a pokapeme šťávou z jednoho citrónu. Mírně osolíme. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Dáme je do spodní části parního hrnce.

Do následujícího patra hrnce vložíme plátky ryby. Dle typu parního hrnce nastavíme čas. Používám parní hrnec s funkcí Vitamín+, doba vaření je 25 minut. Poté vyjmeme maso a brambory z hrnce a dáme na talíř. Šťávu, která se nám vytvořila ochutíme lžičkou cukru a okyselíme šťávou z citrónu. Nakonec se šťávou polijeme rybí maso.

přidejte na:
beruska1986

19. 04. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
zaujímavá príprava pangasia
Svetlana 11. 02. 2017, 20:45
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobre pripravený pangasius
palino 12. 08. 2018, 21:49