Pangasius z parního hrnce s citrónovou omáčkou
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
25min
Celkový čas
55min
Porce
Nutriční hodnoty
448
kalorií
0.0g
cukrů
20.0g
tuků
65.0g
bílkovin
Příprava
Maso omyjeme a nakrájíme na menší plátky, aby se nám vešlo do parního hrnce. Posypeme kořením na ryby a pokapeme šťávou z jednoho citrónu. Mírně osolíme. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Dáme je do spodní části parního hrnce.
Do následujícího patra hrnce vložíme plátky ryby. Dle typu parního hrnce nastavíme čas. Používám parní hrnec s funkcí Vitamín+, doba vaření je 25 minut. Poté vyjmeme maso a brambory z hrnce a dáme na talíř. Šťávu, která se nám vytvořila ochutíme lžičkou cukru a okyselíme šťávou z citrónu. Nakonec se šťávou polijeme rybí maso.
beruska198619. 04. 2010
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.