Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pangasius z parního hrnce s citrónovou omáčkou

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 55min
Nutriční hodnoty
448 kalorií 0.0g cukrů 20.0g tuků 65.0g bílkovin

Příprava

Maso omyjeme a nakrájíme na menší plátky, aby se nám vešlo do parního hrnce. Posypeme kořením na ryby a pokapeme šťávou z jednoho citrónu. Mírně osolíme. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Dáme je do spodní části parního hrnce.

Do následujícího patra hrnce vložíme plátky ryby. Dle typu parního hrnce nastavíme čas. Používám parní hrnec s funkcí Vitamín+, doba vaření je 25 minut. Poté vyjmeme maso a brambory z hrnce a dáme na talíř. Šťávu, která se nám vytvořila ochutíme lžičkou cukru a okyselíme šťávou z citrónu. Nakonec se šťávou polijeme rybí maso.


Přidat na Pinterest
beruska1986

19. 04. 2010, Recept navštíven: 3986x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavá príprava pangasia

11. 02. 2017, 19:45

Přidat komentář

Facebook komentáře