Pangasius z parního hrnce s citrónovou omáčkou

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
25min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

448 kalorií
0.0g cukrů
20.0g tuků
65.0g bílkovin


Příprava

Maso omyjeme a nakrájíme na menší plátky, aby se nám vešlo do parního hrnce. Posypeme kořením na ryby a pokapeme šťávou z jednoho citrónu. Mírně osolíme. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Dáme je do spodní části parního hrnce.

Do následujícího patra hrnce vložíme plátky ryby. Dle typu parního hrnce nastavíme čas. Používám parní hrnec s funkcí Vitamín+, doba vaření je 25 minut. Poté vyjmeme maso a brambory z hrnce a dáme na talíř. Šťávu, která se nám vytvořila ochutíme lžičkou cukru a okyselíme šťávou z citrónu. Nakonec se šťávou polijeme rybí maso.

přidejte na:
Chybí obrázek

19. 04. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
zaujímavá príprava pangasia

11. 02. 2017, 19:45

Chybí obrázek
dobre pripravený pangasius

12. 08. 2018, 19:49

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.