Pečeně v pomerančové marinádě

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
2h 30min

Celkový čas

2h 45min

Porce


Nutriční hodnoty

2652 kalorií
49.0g cukrů
261.0g tuků
137.0g bílkovin


Příprava

Smícháme šťávu ze čtyř pomerančů, sójovou omáčku, ocet, strouhaný zázvor a nasekaný rozmarýn. Vepřovou pečeni nařízneme shora do kříže a nalijeme na ni marinádu. Necháme přes noc marinovat. Poté pečeme přiklopené 90 minut na 200°C a pak hodinu na 180°C odkryté. Ke konci pečení přidáme poslední pomeranč nakrájený na plátky.

Tip k receptu

Sójová omáčka ač přidá chuti, v pokrmu ji nepoznáme.

přidejte na:
Chybí obrázek

07. 10. 2015

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
chutná pečienka

12. 10. 2015, 10:55

Chybí obrázek
Slušná kombinace, určitě stijí za vyzkoušení.

06. 12. 2015, 22:20

Chybí obrázek
chuťovo celkom dobre

07. 12. 2015, 11:12

Chybí obrázek
chutovo velmi dobre

03. 02. 2016, 11:06

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.