Pečeně v pomerančové marinádě
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
2h 30min
Celkový čas
2h 45min
Porce
Nutriční hodnoty
2652
kalorií
49.0g
cukrů
261.0g
tuků
137.0g
bílkovin
Příprava
Smícháme šťávu ze čtyř pomerančů, sójovou omáčku, ocet, strouhaný zázvor a nasekaný rozmarýn. Vepřovou pečeni nařízneme shora do kříže a nalijeme na ni marinádu. Necháme přes noc marinovat. Poté pečeme přiklopené 90 minut na 200°C a pak hodinu na 180°C odkryté. Ke konci pečení přidáme poslední pomeranč nakrájený na plátky.
Tip k receptu
Sójová omáčka ač přidá chuti, v pokrmu ji nepoznáme.
sonizna07. 10. 2015
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.