Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pečeně v pomerančové marinádě

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 30min 2h 45min
Nutriční hodnoty
2652 kalorií 49.0g cukrů 261.0g tuků 137.0g bílkovin

Příprava

Smícháme šťávu ze čtyř pomerančů, sójovou omáčku, ocet, strouhaný zázvor a nasekaný rozmarýn. Vepřovou pečeni nařízneme shora do kříže a nalijeme na ni marinádu. Necháme přes noc marinovat. Poté pečeme přiklopené 90 minut na 200°C a pak hodinu na 180°C odkryté. Ke konci pečení přidáme poslední pomeranč nakrájený na plátky.

Bulb Tip k receptu

Sójová omáčka ač přidá chuti, v pokrmu ji nepoznáme.


Přidat na Pinterest
sonizna

07. 10. 2015, Recept navštíven: 661x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná pečienka

12. 10. 2015, 10:55

bookmen
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Slušná kombinace, určitě stijí za vyzkoušení.

06. 12. 2015, 22:20

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo celkom dobre

07. 12. 2015, 11:12

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutovo velmi dobre

03. 02. 2016, 11:06

Přidat komentář

Facebook komentáře