Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pekingské maso

Pekingské maso

Obtížnost Čas přípravy
45min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 15min
Nutriční hodnoty
336 kalorií 0.0g cukrů 3.0g tuků 66.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na nudličky. Z vína, pasty sambal oelek, solamylu a chilli omáčky připravíme marinádu, ve které necháme maso asi hodinu odležet. Papriky a pórek nakrájíme na tenké nudličky. Z masa slijeme marinádu a na rozpáleném oleji je zprudka opékáme doměkka. Přidáme papriku, pórek a za stálého míchání krátce osmahneme. Podáváme s rýží nebo instantními nudlemi.


katka16031

30. 11. 2009, Recept navštíven: 2136x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super recept

06. 10. 2016, 09:49

Přidat komentář
Ajaja
"Čína 1OOx jinak", taky to mám ráda...

Ajaja 03. 01. 2010, 11:27

Facebook komentáře