Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Piadina romagnola

Piadina romagnola
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 0min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 1h 0min , porce

2972 kalorií, 10.0g cukrů, 10.0g tuků, 58.0g bílkovin

Příprava

Sádlo rozpustíme, aby bylo tekuté, ale ne horké. Smícháme ho s 200 ml vlažné vody a s droždím. Přidáme i sůl.
Mouku smícháme se sodou a postupně ji zapracováváme do sádlové směsi.
Vznikne nám tuhé těsto. To necháme 30 minut na teplém místě kynout.
Poté těsto vyválíme na tenké pláty a velkou miskou vykrajujeme velké kruhy.
Ty nasucho opečeme na pánvi. Můžeme je plnit praktický čímkoliv - šunkou, sýrem, zeleninou...

Bulb Tip k receptu

Jedná se vlastně o jakési placky, které jsou skvělé jako příloha ke grilovaným masům, nebo jen tak k salátům.

sonizna

21. 01. 2016, Recept navštíven: 388x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Piadina romagnola

Piadina romagnola

Sádlo rozpustíme, aby bylo tekuté, ale ne horké. Smícháme ho s 200 ml vlažné vody a s droždím. Přidáme i sů...

Zobrazit všechny podobné recepty k Piadina romagnola Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept

23. 01. 2016, 13:20

Přidat komentář

Facebook komentáře