Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Piadina romagnola

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 1h 0min
Nutriční hodnoty
2972 kalorií 10.0g cukrů 10.0g tuků 58.0g bílkovin

Příprava

Sádlo rozpustíme, aby bylo tekuté, ale ne horké. Smícháme ho s 200 ml vlažné vody a s droždím. Přidáme i sůl.
Mouku smícháme se sodou a postupně ji zapracováváme do sádlové směsi.
Vznikne nám tuhé těsto. To necháme 30 minut na teplém místě kynout.
Poté těsto vyválíme na tenké pláty a velkou miskou vykrajujeme velké kruhy.
Ty nasucho opečeme na pánvi. Můžeme je plnit praktický čímkoliv - šunkou, sýrem, zeleninou...

Bulb Tip k receptu

Jedná se vlastně o jakési placky, které jsou skvělé jako příloha ke grilovaným masům, nebo jen tak k salátům.


Přidat na Pinterest
sonizna

21. 01. 2016, Recept navštíven: 677x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept

23. 01. 2016, 13:20

Přidat komentář

Facebook komentáře