Pistáciová pomazánka
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
0min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
1614
kalorií
0.0g
cukrů
137.0g
tuků
70.0g
bílkovin
Příprava
Pistáciová pomazánka je něco, co si zamilujte vy i vaši hosté. Je to netradiční alternativa na kanapky. A je skutečně boží a návyková. Jak na ni? Je to jednoduché.
Oloupejte větší balení pistácií, pokud máte solené, dejte pozor při závěrečném dosolování, aby nebyla přesolená. Pistácie rozmixujte najemno v ručním mixeru. Přidejte nastrouhaný parmezán nebo jiný sýr tohoto typu, lučinu, hořčici, zakápněte citronem nebo limetkou a lehce osolte. Dle potřeby ještě dolaďte chuť a konzistenci citronem a hořčicí. Namažte na pečivo a dozdobte nahrubo drcenými oříšky.
Chutná? Od této chvíle se bez této speciality neobejde žádná oslava.
Bára Uhýrková Černá16. 03. 2019
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.