Pistáciová pomazánka
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Pistáciová pomazánka je něco, co si zamilujte vy i vaši hosté. Je to netradiční alternativa na kanapky. A je skutečně boží a návyková. Jak na ni? Je to jednoduché.
Oloupejte větší balení pistácií, pokud máte solené, dejte pozor při závěrečném dosolování, aby nebyla přesolená. Pistácie rozmixujte najemno v ručním mixeru. Přidejte nastrouhaný parmezán nebo jiný sýr tohoto typu, lučinu, hořčici, zakápněte citronem nebo limetkou a lehce osolte. Dle potřeby ještě dolaďte chuť a konzistenci citronem a hořčicí. Namažte na pečivo a dozdobte nahrubo drcenými oříšky.
Chutná? Od této chvíle se bez této speciality neobejde žádná oslava.
Bára Uhýrková Černá16. 03. 2019
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
katka16031 16. 03. 2019, 20:24

palino 18. 03. 2019, 21:01

hanka 26. 04. 2019, 18:54

majka 18. 06. 2019, 10:33