Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pistáciová pomazánka

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 20min
Nutriční hodnoty
1614 kalorií 0.0g cukrů 137.0g tuků 70.0g bílkovin

Příprava

Pistáciová pomazánka je něco, co si zamilujte vy i vaši hosté. Je to netradiční alternativa na kanapky. A je skutečně boží a návyková. Jak na ni? Je to jednoduché.

Oloupejte větší balení pistácií, pokud máte solené, dejte pozor při závěrečném dosolování, aby nebyla přesolená. Pistácie rozmixujte najemno v ručním mixeru. Přidejte nastrouhaný parmezán nebo jiný sýr tohoto typu, lučinu, hořčici, zakápněte citronem nebo limetkou a lehce osolte. Dle potřeby ještě dolaďte chuť a konzistenci citronem a hořčicí. Namažte na pečivo a dozdobte nahrubo drcenými oříšky.

Chutná? Od této chvíle se bez této speciality neobejde žádná oslava.


Přidat na Pinterest
Bára Uhýrková Černá

16. 03. 2019, Recept navštíven: 175x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
určie vyskúšam

16. 03. 2019, 20:24

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzera celkom dobre

18. 03. 2019, 21:01

Přidat komentář

Facebook komentáře