Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Plněné kynuté knedlíky s uzeným masem

Plněné kynuté knedlíky s uzeným masem
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 30min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 2h 30min , porce

0 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Nejdříve si uděláme kynuté těsto,
než nám těsto vykyne, uvaříme uzené maso,
poté ho necháme vychladit a nakrájíme na kostičky.
Vykynuté těsto rozdělíme na menší díly,
naplníme uzeným a zabalíme do tvaru knedlíků.
Knedlíky vaříme na páře 20 minut, po vyndání propíchneme vidličkou.
Připravíme si zelí dle receptu.
Knedlíky dáme na talíř a přidáme zelí

Bulb Tip k receptu

Uzený vývar použijeme na polévku (uzená s rýží).

planeta

25. 06. 2014, Recept navštíven: 2777x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Plněné kynuté knedlíky s uzeným masem

Plněné kynuté knedlíky s uzeným masem

Nejdříve si uděláme kynuté těsto, než nám těsto vykyne, uvaříme uzené maso, poté ho necháme vychladit a ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Plněné kynuté knedlíky s uzeným masem Link-arrow
Thumb

Recept na kynuté těsto

Všechny přísady musí mít stejnou teplotu, proto si je připravíme v předstihu. Ve velké míse smícháme mouku ...

Thumb.s_-_du%c5%a1en%c3%a9_zel%c3%ad_na_kyselo

Dušené zelí na kyselo

Cibuli nakrájíme a osmažíme do zlatova na roztopeném sádle. Zelí opláchneme a nakrájíme na nudličky. Přidám...


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Knedlíky plněné uzeným masem děláme, ale obyčejně s hlávkovým zelím. Je to chutnější a musí se na to také dát usmažená cibulka.

17. 09. 2014, 07:34

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
inšpirujuce knedlíky

24. 01. 2016, 16:42

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

10. 10. 2016, 10:36

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
plnene knedlíky uzeným masom su velmi chutné, uprednostnujem tiež hlavkové zeli

25. 10. 2016, 19:47

Přidat komentář

Facebook komentáře