Polévka šči
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
184
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
7.0g
bílkovin
Příprava
Vývar z kostí přivedeme k varu, dáme do něj omyté zelí, které jsme nakrájeli na nudličky, dále přidáme omyté a na menší kousky nakrájené houby, osolíme a vaříme, dokud není zelí měkké. Mezitím si rozpustíme tuk, přidáme mouku a vytvoříme světlou jíšku, kterou přidáme do polévky, když je zelí měkké a povaříme. Když je polévka hotová, přilijeme smetanu, promícháme a můžeme podávat.
Beruska6405. 03. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.