Polévka z vepřových jater
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
300
kalorií
0.0g
cukrů
6.0g
tuků
31.0g
bílkovin
Příprava
V hrnci rozpustíme tuk, játra omyjeme, nakrájíme na menší kousky a dáme orestovat na rozpálený tuk a necháme dusit. Když jsou játra napůl udušená, posypeme je hladkou moukou, lehce osmažíme, přilijeme vývar, opepříme a vaříme doměkka. Když jsou játra měkká, polévku přecedíme, játra umeleme a vrátíme zpět do polévky. Přidáme žloutky, rozmícháme je v polévce a krátce povaříme.
Beruska6403. 03. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.