Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Polévka z vepřových jater

Polévka z vepřových jater
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 10min , porce

300 kalorií, 0.0g cukrů, 6.0g tuků, 31.0g bílkovin

Příprava

V hrnci rozpustíme tuk, játra omyjeme, nakrájíme na menší kousky a dáme orestovat na rozpálený tuk a necháme dusit. Když jsou játra napůl udušená, posypeme je hladkou moukou, lehce osmažíme, přilijeme vývar, opepříme a vaříme doměkka. Když jsou játra měkká, polévku přecedíme, játra umeleme a vrátíme zpět do polévky. Přidáme žloutky, rozmícháme je v polévce a krátce povaříme.

Beruska64

03. 03. 2010, Recept navštíven: 2111x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Polévka z vepřových jater

Polévka z vepřových jater

V hrnci rozpustíme tuk, játra omyjeme, nakrájíme na menší kousky a dáme orestovat na rozpálený tuk a nechám...

Vánoční hřibová polévka z Važce

Vánoční hřibová polévka z Važce

Do väčšieho hrnca dáme údené rebra, pridáme bobkový list, čierne korenie, zalejeme vodou a necháme 30 minút...

Polévka z vepřových kostí

Polévka z vepřových kostí

Vepřovou kost uvaříme v tlakovém hrnci v osolené vodě do měkka. 1,5 litru vývaru z kosti přelijeme do jinéh...

Zobrazit všechny podobné recepty k Polévka z vepřových jater Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře