Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pomazánka Pálivec

Pomazánka Pálivec
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 20min , porce

828 kalorií, 2.0g cukrů, 82.0g tuků, 2.0g bílkovin

Příprava

Tvrdý sýr nastrouháme na hrubo. Pálivec společně s tatarkou vyšleháme elektrickým šlehačem a pak lehce vmícháme strouhaný sýr a česnek. Mažeme na pečivo. Podáváme s pivem nebo s vínem

Jiřulka

02. 01. 2010, Recept navštíven: 2241x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pomazánka Pálivec

Pomazánka Pálivec

Tvrdý sýr nastrouháme na hrubo. Pálivec společně s tatarkou vyšleháme elektrickým šlehačem a pak lehce vmíc...

Pomazánka pro pánskou společnost

Pomazánka pro pánskou společnost

Anglickou slaninu spolu s cibulí umeleme na masovém mlýnku, dáme do misky, přidáme rajčatový protlak, troch...

Pomazánka paní Koťátkové

Pomazánka paní Koťátkové

Smícháme kečup, hořčici, olej, ocet a přivedeme k varu. (Stačí v mikrovlnné troubě). Povařenou směs nechám...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pomazánka Pálivec Link-arrow

Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Taková klasická česnekovo sýrová pomazánka jen s jiným druhem sýru :) Jen my dáváme majolku místo tatarky :)

30. 09. 2012, 22:07

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
oblubena pomazanka

04. 10. 2016, 19:27

Přidat komentář

Facebook komentáře