Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pomazánka z vepřového masa

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 20min
Nutriční hodnoty
988 kalorií 4.0g cukrů 95.0g tuků 24.0g bílkovin

Příprava

Vejce uvaříme na tvrdo, oloupeme a nastrouháme na slzičkovém struhadle. Oloupanou cibuli nakrájíme na jemno a česnek utřeme nebo prolisujeme. Vepřovou konzervu pokojové teploty otevřeme a obsah rozmačkáme vidličkou. Přidáme cibuli, vejce, majonézu, česnek, opepříme dle chuti a promícháme.

Pomazánku z vepřového masa mažeme na chléb a ozdobíme zeleninou.


Přidat na Pinterest
JanaB

06. 03. 2012, Recept navštíven: 4170x


Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Také děláme jen maso používáme co zbyde od oběda než z konzervy a přidáváme i hořčiči a kousek okurku na malé kostičky.

03. 10. 2012, 21:29

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá pomazánka, radšej robím z čerstveho mäsa

06. 02. 2017, 11:35

Přidat komentář

Facebook komentáře