Pomazánka z vepřového masa

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
10min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

988 kalorií
4.0g cukrů
95.0g tuků
24.0g bílkovin


Příprava

Vejce uvaříme na tvrdo, oloupeme a nastrouháme na slzičkovém struhadle. Oloupanou cibuli nakrájíme na jemno a česnek utřeme nebo prolisujeme. Vepřovou konzervu pokojové teploty otevřeme a obsah rozmačkáme vidličkou. Přidáme cibuli, vejce, majonézu, česnek, opepříme dle chuti a promícháme.

Pomazánku z vepřového masa mažeme na chléb a ozdobíme zeleninou.

přidejte na:
JanaB

06. 03. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Lucie
Také děláme jen maso používáme co zbyde od oběda než z konzervy a přidáváme i hořčiči a kousek okurku na malé kostičky.

03. 10. 2012, 21:29

Svetlana
dobrá pomazánka, radšej robím z čerstveho mäsa

06. 02. 2017, 11:35

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.