Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Selská paštika z vepřového masa

Obtížnost Čas přípravy
50min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 20min 2h 10min
Nutriční hodnoty
2625 kalorií 0.0g cukrů 202.0g tuků 187.0g bílkovin

Příprava

Maso a játra pomeleme na mlýnku, přidáme víno, opepříme, osolíme, přidáme muškátový oříšek. Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek a petrželku nasekáme a smícháme s masovou hmotou. Přidáme vajíčka, bramborový škrob, mléko, důkladně vypracujeme. Formu na paštiku vyložíme tenkými plátky slaniny, vložíme masovou hmotu a pečeme cca 20 minut v troubě rozehřáté na 220°C. Následně vložíme formu s paštikou do hrnce s vodou a pečeme hodinu v troubě při teplotě 180 °C. Poté necháme paštiku vychladnout a mažeme na chléb.


Přidat na Pinterest
Tomáš Pavelka

11. 12. 2009, Recept navštíven: 7018x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře