Selská paštika z vepřového masa

Obtížnost

Čas přípravy

50min
Čas vaření
1h 20min

Celkový čas

2h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

2625 kalorií
0.0g cukrů
202.0g tuků
187.0g bílkovin


Příprava

Maso a játra pomeleme na mlýnku, přidáme víno, opepříme, osolíme, přidáme muškátový oříšek. Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek a petrželku nasekáme a smícháme s masovou hmotou. Přidáme vajíčka, bramborový škrob, mléko, důkladně vypracujeme. Formu na paštiku vyložíme tenkými plátky slaniny, vložíme masovou hmotu a pečeme cca 20 minut v troubě rozehřáté na 220°C. Následně vložíme formu s paštikou do hrnce s vodou a pečeme hodinu v troubě při teplotě 180 °C. Poté necháme paštiku vychladnout a mažeme na chléb.

přidejte na:
Chybí obrázek

11. 12. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
paštika je výborná

23. 11. 2017, 20:18

Chybí obrázek
chuťovo výborná paštika

06. 07. 2018, 19:10

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.