Selská paštika z vepřového masa

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

50min
Čas vaření
1h 20min

Celkový čas

2h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

2625 kalorií
0.0g cukrů
202.0g tuků
187.0g bílkovin


Příprava

Maso a játra pomeleme na mlýnku, přidáme víno, opepříme, osolíme, přidáme muškátový oříšek. Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek a petrželku nasekáme a smícháme s masovou hmotou. Přidáme vajíčka, bramborový škrob, mléko, důkladně vypracujeme. Formu na paštiku vyložíme tenkými plátky slaniny, vložíme masovou hmotu a pečeme cca 20 minut v troubě rozehřáté na 220°C. Následně vložíme formu s paštikou do hrnce s vodou a pečeme hodinu v troubě při teplotě 180 °C. Poté necháme paštiku vychladnout a mažeme na chléb.

přidejte na:
Tomáš Pavelka

11. 12. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
paštika je výborná
Svetlana 23. 11. 2017, 21:18
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo výborná paštika
majka 06. 07. 2018, 21:10
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
veľmi chutná
katka16031 21. 10. 2019, 22:20