Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Selská paštika z vepřového masa

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 50min , Čas vaření: 1h 20min
Celkový čas: 2h 10min , porce

2625 kalorií, 0.0g cukrů, 202.0g tuků, 187.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Maso a játra pomeleme na mlýnku, přidáme víno, opepříme, osolíme, přidáme muškátový oříšek. Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek a petrželku nasekáme a smícháme s masovou hmotou. Přidáme vajíčka, bramborový škrob, mléko, důkladně vypracujeme. Formu na paštiku vyložíme tenkými plátky slaniny, vložíme masovou hmotu a pečeme cca 20 minut v troubě rozehřáté na 220°C. Následně vložíme formu s paštikou do hrnce s vodou a pečeme hodinu v troubě při teplotě 180 °C. Poté necháme paštiku vychladnout a mažeme na chléb.

Tomáš Pavelka

11. 12. 2009, Recept navštíven: 4350x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Selská paštika z vepřového masa

Selská paštika z vepřového masa

Maso a játra pomeleme na mlýnku, přidáme víno, opepříme, osolíme, přidáme muškátový oříšek. Cibuli nakrájím...

Zobrazit všechny podobné recepty k Selská paštika z vepřového masa Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře