Přírodní řízečky ze Šmakouna

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
10min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

6 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Plátky Šmakouna vyndáme z obalu a usušíme papírovou utěrkou. Okořeníme podle chuti a dáme péci. Nemusíme ho péci nijak dlouho, stačí aby se nám trochu opekl a prohřál. Jako přílohu doporučuji bramborovou kaši a dušenou zeleninu:)

přidejte na:
Chybí obrázek

25. 12. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
velmi chutne

12. 09. 2016, 13:56

Chybí obrázek
nič naročne a dobre

19. 11. 2016, 16:53

Chybí obrázek
rezne su chuťovo skvele

27. 11. 2016, 20:55

Chybí obrázek
rezne su vynikajuce

12. 07. 2017, 14:56

Chybí obrázek
velmi sa mi mi svedčil recept

14. 09. 2017, 11:10

Přidat komentář
Ajaja
Dělám je tak, že pánům chystám klasickou kotletu na minutku. Když ji opékám po druhé straně, tak přidám ochucený plátek šmakouna a dokončím jej s kotletami. Chytne tak i jejich chuť.

Ajaja 31. 01. 2010, 16:57

Chybí obrázek
chutné

hanka 17. 08. 2016, 12:15

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.