Přírodní řízečky ze Šmakouna

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
10min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

6 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Plátky Šmakouna vyndáme z obalu a usušíme papírovou utěrkou. Okořeníme podle chuti a dáme péci. Nemusíme ho péci nijak dlouho, stačí aby se nám trochu opekl a prohřál. Jako přílohu doporučuji bramborovou kaši a dušenou zeleninu:)

přidejte na:
Peta S

25. 12. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi chutne

majka 12. 09. 2016, 13:56

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
nič naročne a dobre

Svetlana 19. 11. 2016, 16:53

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
rezne su chuťovo skvele

palino 27. 11. 2016, 20:55

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
rezne su vynikajuce

katka16031 12. 07. 2017, 14:56

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi sa mi mi svedčil recept

hanka 14. 09. 2017, 11:10

Přidat komentář
Ajaja
Dělám je tak, že pánům chystám klasickou kotletu na minutku. Když ji opékám po druhé straně, tak přidám ochucený plátek šmakouna a dokončím jej s kotletami. Chytne tak i jejich chuť.

Ajaja 31. 01. 2010, 16:57

Chybějící obrázek
chutné

hanka 17. 08. 2016, 12:15