Přírodní řízečky ze Šmakouna
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
10min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
6
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Plátky Šmakouna vyndáme z obalu a usušíme papírovou utěrkou. Okořeníme podle chuti a dáme péci. Nemusíme ho péci nijak dlouho, stačí aby se nám trochu opekl a prohřál. Jako přílohu doporučuji bramborovou kaši a dušenou zeleninu:)
Peta S25. 12. 2009
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
majka 12. 09. 2016, 13:56

Svetlana 19. 11. 2016, 16:53

palino 27. 11. 2016, 20:55

katka16031 12. 07. 2017, 14:56

hanka 14. 09. 2017, 11:10
Komentáře
Přidat komentář© 2021, Railsformers, s.r.o.
Ajaja 31. 01. 2010, 16:57
hanka 17. 08. 2016, 12:15