Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Přírodní řízečky ze Šmakouna

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 20min
Nutriční hodnoty
6 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Plátky Šmakouna vyndáme z obalu a usušíme papírovou utěrkou. Okořeníme podle chuti a dáme péci. Nemusíme ho péci nijak dlouho, stačí aby se nám trochu opekl a prohřál. Jako přílohu doporučuji bramborovou kaši a dušenou zeleninu:)


Přidat na Pinterest
Peta S

25. 12. 2009, Recept navštíven: 4167x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutne

12. 09. 2016, 13:56

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
nič naročne a dobre

19. 11. 2016, 16:53

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rezne su chuťovo skvele

27. 11. 2016, 20:55

Přidat komentář
Ajaja
Dělám je tak, že pánům chystám klasickou kotletu na minutku. Když ji opékám po druhé straně, tak přidám ochucený plátek šmakouna a dokončím jej s kotletami. Chytne tak i jejich chuť.

Ajaja 31. 01. 2010, 16:57

hanka
chutné

hanka 17. 08. 2016, 12:15

Facebook komentáře