Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Přírodní řízečky ze Šmakouna

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 20min , porce

6 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Plátky Šmakouna vyndáme z obalu a usušíme papírovou utěrkou. Okořeníme podle chuti a dáme péci. Nemusíme ho péci nijak dlouho, stačí aby se nám trochu opekl a prohřál. Jako přílohu doporučuji bramborovou kaši a dušenou zeleninu:)

Peta S

25. 12. 2009, Recept navštíven: 4065x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Přírodní řízečky ze Šmakouna

Přírodní řízečky ze Šmakouna

Plátky Šmakouna vyndáme z obalu a usušíme papírovou utěrkou. Okořeníme podle chuti a dáme péci. Nemusíme ho...

Zobrazit všechny podobné recepty k Přírodní řízečky ze Šmakouna Link-arrow
Thumb

Recept na bramborovou kaši

Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a propláchneme ve studené vodě. Poté je vložíme do osolené vody, př...


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutne

12. 09. 2016, 13:56

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
nič naročne a dobre

19. 11. 2016, 16:53

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rezne su chuťovo skvele

27. 11. 2016, 20:55

Přidat komentář
Ajaja
Dělám je tak, že pánům chystám klasickou kotletu na minutku. Když ji opékám po druhé straně, tak přidám ochucený plátek šmakouna a dokončím jej s kotletami. Chytne tak i jejich chuť.

Ajaja 31. 01. 2010, 16:57

hanka
chutné

hanka 17. 08. 2016, 12:15

Facebook komentáře