Provensálská čekanka

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
10min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

48 kalorií
12.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Rozdělte čekanku na jednotlivé "puky", ozdobte je kostičkami vykrájeného pomeranče. Mezi ně dejte sýr Tartare Apérifrais Provence a posypte na sucho praženými nasekanými vlašskými ořechy, brusinkami a na závěr vše zakápněte medem. Mňam!

přidejte na:
Chybí obrázek

20. 10. 2016

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vyskúšam

24. 10. 2016, 09:08

Chybí obrázek
hodí sa ako príloha k masu

29. 10. 2016, 13:16

Chybí obrázek
celkom chutne pripravená čakanka

12. 12. 2016, 21:00

Chybí obrázek
velmi ma tento recept nezaujal

24. 12. 2016, 20:51

Chybí obrázek
Zajímavý recept jak využít čekanku

23. 04. 2017, 09:35

Chybí obrázek
recept na čakanku dobrý

15. 02. 2018, 10:40

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.