Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Provensálská čekanka

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 20min , porce

48 kalorií, 12.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Rozdělte čekanku na jednotlivé "puky", ozdobte je kostičkami vykrájeného pomeranče. Mezi ně dejte sýr Tartare Apérifrais Provence a posypte na sucho praženými nasekanými vlašskými ořechy, brusinkami a na závěr vše zakápněte medem. Mňam!

Adelkaa

20. 10. 2016, Recept navštíven: 613x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Provensálské listové taštičky

Provensálské listové taštičky

Těsto rozdělíme na polovinu. Každou rozválíme na pomoučeném vále na tenko a rozkrájíme na obdélníky. Na kaž...

Provensálské filety z mořských ryb

Provensálské filety z mořských ryb

Filety marinujeme asi 2 hodiny ve víně a pepři. Nahrubo nakrájenou cibuli a česnek osmahneme na oleji s pór...

Provensálské rizoto

Provensálské rizoto

Cibuli a česnek nakrájíme na malé kostičky, orestujeme na olivovém oleji a přidáme provensálské koření. Pá...

Kuře po provensálsku

Kuře po provensálsku

Očištěné a opláchnuté kuře rozdělíme na porce, osolíme a opepříme. Na oleji opečeme drobně nakrájenou cibul...

Žampiony plněné provensálskou zeleninou

Žampiony plněné provensálskou zeleninou

Žampiony očistíme a zbavíme nožiček. Necháme si předehřát troubu na 180°C, mezitím na drobno nakrájíme prov...

Zobrazit všechny podobné recepty k Provensálská čekanka Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

24. 10. 2016, 09:08

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
hodí sa ako príloha k masu

29. 10. 2016, 13:16

Přidat komentář

Facebook komentáře