Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Provensálská čekanka

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 20min
Nutriční hodnoty
48 kalorií 12.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Rozdělte čekanku na jednotlivé "puky", ozdobte je kostičkami vykrájeného pomeranče. Mezi ně dejte sýr Tartare Apérifrais Provence a posypte na sucho praženými nasekanými vlašskými ořechy, brusinkami a na závěr vše zakápněte medem. Mňam!


Přidat na Pinterest
Adelkaa

20. 10. 2016, Recept navštíven: 2496x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

24. 10. 2016, 09:08

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
hodí sa ako príloha k masu

29. 10. 2016, 13:16

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom chutne pripravená čakanka

12. 12. 2016, 21:00

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi ma tento recept nezaujal

24. 12. 2016, 20:51

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Zajímavý recept jak využít čekanku

23. 04. 2017, 09:35

Přidat komentář

Facebook komentáře