Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Rakouská čokoláda

Rakouská čokoláda

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 10min
Nutriční hodnoty
118 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu se 100 ml mléka. Mícháme tak dlouho, dokud se vše nespojí a čokoláda není rozpuštěná. Čokoládové mléko vlijeme i se zbytkem mléka do kastrolu, přidáme cukr a za stálého míchání přivedeme k varu. Vlijeme do šálků a při podávání ozdobíme ušlehanou šlehačkou.


Milena

03. 06. 2009, Recept navštíven: 3350x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborná čokláda

09. 02. 2017, 21:46

Přidat komentář

Facebook komentáře