Rakouská čokoláda

Rakouská čokoláda

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
0min

Celkový čas

10min

Porce


Nutriční hodnoty

118 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu se 100 ml mléka. Mícháme tak dlouho, dokud se vše nespojí a čokoláda není rozpuštěná. Čokoládové mléko vlijeme i se zbytkem mléka do kastrolu, přidáme cukr a za stálého míchání přivedeme k varu. Vlijeme do šálků a při podávání ozdobíme ušlehanou šlehačkou.

přidejte na:
Milena

03. 06. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
majka
výborná čokláda

09. 02. 2017, 21:46

katka16031
chutná čokoláda

21. 06. 2018, 19:58

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.