Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rebarborový kompot s kokosovou šlehačkou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 25min
Nutriční hodnoty
880 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Smetanu ke šlehání (šlehačku) ušleháme. Přidáme cukr, kokos a ztužovadlo. Vše opatrně promícháme a dáme chladit do lednice.
Rebarboru oloupeme, odstraníme žilky a nakrájíme na 3 cm kousky. Do 1/2 kastrolu vlijeme vodu, přidáme nakrájenou rebarboru, cukr krystal, přikryjeme pokličkou a vaříme 15 minut na mírném plameni a necháme vychladnout. Mezi tím si ze smetany ke šlehání, kokosové moučky a cukru moučky připravíme kokosovou šlehačku (viz související recepty). Vychladlou rebarboru rozdělíme do čtyř talířků a ozdobíme kokosovou šlehačkou.

Bulb Tip k receptu

Výborně se hodí k bábovkám nebo k jiným jednoduchým moučníkům.


Přidat na Pinterest
Milena

26. 06. 2009, Recept navštíven: 2820x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný kompot

22. 08. 2016, 19:21

Přidat komentář

Facebook komentáře