Rebarborový kompot s kokosovou šlehačkou

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
15min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

880 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
5.0g bílkovin


Příprava

Smetanu ke šlehání (šlehačku) ušleháme. Přidáme cukr, kokos a ztužovadlo. Vše opatrně promícháme a dáme chladit do lednice.
Rebarboru oloupeme, odstraníme žilky a nakrájíme na 3 cm kousky. Do 1/2 kastrolu vlijeme vodu, přidáme nakrájenou rebarboru, cukr krystal, přikryjeme pokličkou a vaříme 15 minut na mírném plameni a necháme vychladnout. Mezi tím si ze smetany ke šlehání, kokosové moučky a cukru moučky připravíme kokosovou šlehačku (viz související recepty). Vychladlou rebarboru rozdělíme do čtyř talířků a ozdobíme kokosovou šlehačkou.

Tip k receptu

Výborně se hodí k bábovkám nebo k jiným jednoduchým moučníkům.

přidejte na:
Chybí obrázek

26. 06. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
chutný kompot

22. 08. 2016, 19:21

Chybí obrázek
celkom dobrý kompot

08. 02. 2019, 21:00

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.