Rebarborový kompot s kokosovou šlehačkou
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
15min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
880
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
5.0g
bílkovin
Příprava
Smetanu ke šlehání (šlehačku) ušleháme. Přidáme cukr, kokos a ztužovadlo. Vše opatrně promícháme a dáme chladit do lednice.
Rebarboru oloupeme, odstraníme žilky a nakrájíme na 3 cm kousky. Do 1/2 kastrolu vlijeme vodu, přidáme nakrájenou rebarboru, cukr krystal, přikryjeme pokličkou a vaříme 15 minut na mírném plameni a necháme vychladnout. Mezi tím si ze smetany ke šlehání, kokosové moučky a cukru moučky připravíme kokosovou šlehačku (viz související recepty). Vychladlou rebarboru rozdělíme do čtyř talířků a ozdobíme kokosovou šlehačkou.
Tip k receptu
Výborně se hodí k bábovkám nebo k jiným jednoduchým moučníkům.
Milena26. 06. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.