Ořechové cukroví z Many

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

1920 kalorií
63.0g cukrů
177.0g tuků
19.0g bílkovin


Příprava

Vytáhneme z lednice máslo a necháme trochu povolit. Vlašské ořechy si nameleme na jemno. Smícháme všechny sypké ingredience (Mana Origin, cukr, pudink, ořechy), přidáme olej, esenci, máslo a vypracujeme těsto. Pokud se těsto lepí, podsypeme hladkou moukou a nebo přidáme manu. Jakmile máme těsto vypracované, necháme minimálně hodinu uležet v lednici, nejlépe však přes noc. Předehřejme si troubu na 160°C a vytáhneme těsto z lednice. Plníme do ořechových formiček. Pečeme asi 13 minut dle trouby do zlatova. Upečené ořechy necháme zchladnout a poté opatrně vyklopíme z formiček. Obalujeme v moučkovém cukru se skořicí a nebo v čokoládě dle libosti. 

Tip k receptu

1. Jestliže si chcete s obalováním vyhrát, můžete ořechy namočit do čokolády a poté do namletých ořechů a nebo kokosu.
2. V receptu jsem použili Manu Origin, ale můžete vyzkoušet i jiné příchutě, které Mana nabízí.

přidejte na:
Mana

02. 12. 2019

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Skvělý recept
Kateřina Švecová 11. 02. 2022, 01:09
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept vyskúšaný, dobrý
majka 20. 12. 2019, 14:35
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
výborné
katka16031 14. 01. 2020, 22:53
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Výborné
Kateřina Bejlková 28. 03. 2021, 01:16