Rybízová šťáva

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
10min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

3990 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Vodu přivedeme k varu a necháme vychladnout. Do třílitrové zavařovací sklenice si dáme omytý rybíz (může být i se stopkami, nemusí se otrhávat) přidáme na plátky nakrájený citron a zalijeme vychladlou převařenou vodou. Přes sklenici dáme utěrku a necháme 24 hodin luhovat. Druhý den obsah sklenice přecedíme přes plátno (utěrku) do hrnce. Pořádně vymačkáme, přidáme cukr a přivedeme k varu. Chvíli povaříme a za horka plníme do sklenic a ihned uzavíráme.

přidejte na:
veka

25. 07. 2010

Další recepty


Přidat recenzi