Rybízová šťáva
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
10min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
3990
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Vodu přivedeme k varu a necháme vychladnout. Do třílitrové zavařovací sklenice si dáme omytý rybíz (může být i se stopkami, nemusí se otrhávat) přidáme na plátky nakrájený citron a zalijeme vychladlou převařenou vodou. Přes sklenici dáme utěrku a necháme 24 hodin luhovat. Druhý den obsah sklenice přecedíme přes plátno (utěrku) do hrnce. Pořádně vymačkáme, přidáme cukr a přivedeme k varu. Chvíli povaříme a za horka plníme do sklenic a ihned uzavíráme.
veka25. 07. 2010
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
Komentáře
Přidat komentář© 2021, Railsformers, s.r.o.
Iva 29. 06. 2011, 00:05
Peťula 25. 06. 2012, 08:13
DANA 17. 07. 2012, 16:12
jana 19. 07. 2012, 11:47