Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Škvarková pomazánka I

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 5min
Nutriční hodnoty
0 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Vepřový bok očistíme a nakrájíme na malé, cca 2 centimetrové kostičky. Dáme je do hrnce a necháme pomalu ohřívat. Jakmile se tuk začne škvařit, vše lehce osolíme, opepříme. Přidáme jablko rozkrojené napůl a bobkový list. Sádlo necháme škvařit tak dlouho, až se nám udělají krásné zlatavé škvarky ze zbytku masa. Necháme lehce vychladnout a scedíme. Vyjmeme koření a zbytky jablka. Škvarky nasekáme najemno, dle potřeby smícháme s částí scezeného sádla. Cibuli oloupeme a společně s kyselými okurkami nasekáme najemno a přidáme do škvarkové pomazánky.


Přidat na Pinterest
Šéfredaktor

25. 10. 2012, Recept navštíven: 1433x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá škvarková pomazánka

13. 03. 2016, 18:56

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
pomazanka velmi chutná

29. 05. 2016, 18:21

Přidat komentář

Facebook komentáře