Škvarková pomazánka I
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
0
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Vepřový bok očistíme a nakrájíme na malé, cca 2 centimetrové kostičky. Dáme je do hrnce a necháme pomalu ohřívat. Jakmile se tuk začne škvařit, vše lehce osolíme, opepříme. Přidáme jablko rozkrojené napůl a bobkový list. Sádlo necháme škvařit tak dlouho, až se nám udělají krásné zlatavé škvarky ze zbytku masa. Necháme lehce vychladnout a scedíme. Vyjmeme koření a zbytky jablka. Škvarky nasekáme najemno, dle potřeby smícháme s částí scezeného sádla. Cibuli oloupeme a společně s kyselými okurkami nasekáme najemno a přidáme do škvarkové pomazánky.
Šéfredaktor25. 10. 2012
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.