Škvarky z holubinek nebo z masáků

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

664 kalorií
0.0g cukrů
55.0g tuků
25.0g bílkovin


Příprava

Holubinky nebo masáky (já raději používám masáky, ty poznám líp než holubinky) očistíme a omyjeme. Poté je pokrájíme na kostky velké asi tak 1 cm. Na rozpáleném oleji je orestujeme dorůžova. Okořeníme je kmínem a solí. Je to taková chuťovka k čerstvému chlebu.

přidejte na:
Evík

18. 03. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.