Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Slávky na víně

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
12min 32min
Nutriční hodnoty
142 kalorií 0.0g cukrů 14.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Čerstvé slávky očistíme kartáčkem. Použijeme jen zavřené! Na wok pánev přidáme olivový olej a česnek. Krátce orestujeme, přidáme mořskou sůl, pepř, lžičku kopru, slávky, podlijeme 300 ml kvalitním bílým vínem. Dusíme zvolna pod pokličkou cca 5 minut. Odkryjeme a lehce nadhodíme, aby se slávky otočily, ale nerozbily . Přidáme 50 ml zbylého vína a necháme ještě 5-6 minut dojít tak, aby se slávky otevřely. Hotové slávky pokapeme limetkovou a citronovou šťávou. Protřepeme v pánvi a servírujeme s pečivem.


Přidat na Pinterest
Marsylie

02. 07. 2013, Recept navštíven: 2705x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
viem si predstavit tu chuť

20. 10. 2015, 15:05

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
este som slávky nechutnala

31. 10. 2015, 17:06

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

31. 10. 2015, 17:18

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
budem to skúšať

24. 12. 2015, 20:38

Přidat komentář

Facebook komentáře