Špaldová kaše s jablkem
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
25min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
168
kalorií
4.0g
cukrů
0.0g
tuků
6.0g
bílkovin
Příprava
Špaldu propláchneme a necháme vařit pod pokličkou ve dvojnásobném množství vody. Po 15 minutách odklopíme pokličku a počkáme, než se nám vyvaří voda, poté zalijeme špaldu mlékem a přidáme med (hezky nám v kaši zkaramelizuje). Nezapomínáme míchat! Uvařenou kaši posypeme skořicí a zamícháme s na kostičky nakrájeným jablkem.
Tip k receptu
Zdravá a sytá snídaně, vhodná i při redukci hmotnosti:)
Peta S31. 01. 2010
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.