Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Srbská vejce

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 35min
Nutriční hodnoty
624 kalorií 10.0g cukrů 37.0g tuků 30.0g bílkovin

Příprava

Rajčata spaříme ve vroucí vodě a oloupeme je. Na pánvi rozpálíme olej a osmahneme na něm strouhanku. Rajčata propasírujeme přes cedník a přidáme do pánve ke strouhance. Chvíli dusíme a když směs zhoustne přidáme rozkvedlaná vejce a nasekanou petrželovou nať. Opepříme,osolíme a zakápneme citronovou šťávou. Dobře promícháme a necháme vejce ztuhnout.

Bulb Tip k receptu

Čerstvé pečivo je nejlepší příloha.


Přidat na Pinterest
Evík

18. 02. 2013, Recept navštíven: 931x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre

31. 05. 2016, 13:01

Přidat komentář

Facebook komentáře