Srbská vejce

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
25min

Celkový čas

35min

Porce


Nutriční hodnoty

624 kalorií
10.0g cukrů
37.0g tuků
30.0g bílkovin


Příprava

Rajčata spaříme ve vroucí vodě a oloupeme je. Na pánvi rozpálíme olej a osmahneme na něm strouhanku. Rajčata propasírujeme přes cedník a přidáme do pánve ke strouhance. Chvíli dusíme a když směs zhoustne přidáme rozkvedlaná vejce a nasekanou petrželovou nať. Opepříme,osolíme a zakápneme citronovou šťávou. Dobře promícháme a necháme vejce ztuhnout.

Tip k receptu

Čerstvé pečivo je nejlepší příloha.

přidejte na:
Chybí obrázek

18. 02. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
dobre

31. 05. 2016, 13:01

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.