Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Srbská vejce

Srbská vejce

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 35min
Nutriční hodnoty
624 kalorií 10.0g cukrů 37.0g tuků 30.0g bílkovin

Příprava

Rajčata spaříme ve vroucí vodě a oloupeme je. Na pánvi rozpálíme olej a osmahneme na něm strouhanku. Rajčata propasírujeme přes cedník a přidáme do pánve ke strouhance. Chvíli dusíme a když směs zhoustne přidáme rozkvedlaná vejce a nasekanou petrželovou nať. Opepříme,osolíme a zakápneme citronovou šťávou. Dobře promícháme a necháme vejce ztuhnout.

Bulb Tip k receptu

Čerstvé pečivo je nejlepší příloha.


Evík

18. 02. 2013, Recept navštíven: 860x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre

31. 05. 2016, 13:01

Přidat komentář

Facebook komentáře