Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Florentinská vejce se špenátem a parmazánem

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 35min , porce

780 kalorií, 1.0g cukrů, 55.0g tuků, 51.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Špenát zbavíme tuhých částí a nakrájíme ho na menší kousky.
Rozehřejeme lžíci másla a špenát krátce orestujeme. Zasypeme ho lžičkou mouky, promícháme, zalijeme smetanou a asi 3 minuty necháme povařit. Osolíme, opepříme a odstavíme.
Malé zapékací mističky vymažeme máslem, vysypeme strouhankou a na dno rozdělíme podušený špenát.
Zasypeme ho polovinou nastrouhaného sýra, do každé misky rozklepneme jedno vejce, osolíme a navrch nasypeme zbytek sýra.
Mističky zapékáme při 200°C asi 15 minut.
Podáváme s čerstvou bagetou jako lehkou večeři.

Angel 666

07. 03. 2012, Recept navštíven: 2410x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Florentinský salát

Florentinský salát

Zeleninu očistíme,omyjeme a nakrájíme na kousky.Přidáme propláchnutou a scezenou kukuřici,osolíme,opepříme,...

Florentinská vejce se špenátem a parmazánem

Florentinská vejce se špenátem a parmazánem

Špenát zbavíme tuhých částí a nakrájíme ho na menší kousky. Rozehřejeme lžíci másla a špenát krátce orestu...

Zobrazit všechny podobné recepty k Florentinská vejce se špenátem a parmazánem Link-arrow

Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

10. 04. 2016, 12:32

Přidat komentář

Facebook komentáře