Šťavnatá krkovice s bylinkami a dipy z omáček
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
64
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
3.0g
bílkovin
Příprava
Batáty oloupejte, nakrájejte na hranolky, osolte, opepřete a pokapejte olejem. Promíchejte a pak je nasypte na plech vyložený pečicím papírem. Pečte je 30 minut v troubě předehřáté na 180 °C. Maso jemně naklepejte, osolte a opepřete. Stroužky česneku prolisujte. Maso pak potřete česnekem a tenkou vrstvou protlaku. Na troše oleje ho opečte z obou stran dozlatova. Podávejte s batáty a omáčkami.
Tip k receptu
Krkovici marinujte den před samotným vařením. Marinované maso je mnohem křehčí a chuťově komplexnější.
14. 10. 2024
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.