Šťavnatá krkovice s bylinkami a dipy z omáček

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
30min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

64 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
3.0g bílkovin


Příprava

Batáty oloupejte, nakrájejte na hranolky, osolte, opepřete a pokapejte olejem. Promíchejte a pak je nasypte na plech vyložený pečicím papírem. Pečte je 30 minut v troubě předehřáté na 180 °C. Maso jemně naklepejte, osolte a opepřete. Stroužky česneku prolisujte. Maso pak potřete česnekem a tenkou vrstvou protlaku. Na troše oleje ho opečte z obou stran dozlatova. Podávejte s batáty a omáčkami.

Tip k receptu

Krkovici marinujte den před samotným vařením. Marinované maso je mnohem křehčí a chuťově komplexnější.

přidejte na:

14. 10. 2024

Další recepty


Přidat recenzi