Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Tuňáková vejce

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 35min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 45min , porce

740 kalorií, 1.0g cukrů, 64.0g tuků, 36.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Vejce uvaříme 10 minut natvrdo, oloupeme a necháme vychladnout. Poté rozkrojíme a vyjmeme žloutky. Změklé máslo vyšleháme v misce do pěny, přidáme prolisované žloutky, tuňáka a pepř a promícháme. Vzniklou pěnou naplníme vejce a ozdobíme petrželkou.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s čerstvým pečivem,.

Evík

19. 02. 2013, Recept navštíven: 1026x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Tuňáková vejce

Tuňáková vejce

Vejce uvaříme 10 minut natvrdo, oloupeme a necháme vychladnout. Poté rozkrojíme a vyjmeme žloutky. Změklé m...

Zobrazit všechny podobné recepty k Tuňáková vejce Link-arrow

Přidat recenzi
slavuska
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
U nás děláme něco podobného na oslavy, ale dáváme tam i jarní cibulku
Přidané ingredience: jarní cibulka

03. 03. 2013, 23:34

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
s cibulkou je vyborne

21. 02. 2016, 12:51

Přidat komentář

Facebook komentáře