Tuňáková vejce

Obtížnost

Čas přípravy

35min
Čas vaření
10min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

740 kalorií
1.0g cukrů
64.0g tuků
36.0g bílkovin


Příprava

Vejce uvaříme 10 minut natvrdo, oloupeme a necháme vychladnout. Poté rozkrojíme a vyjmeme žloutky. Změklé máslo vyšleháme v misce do pěny, přidáme prolisované žloutky, tuňáka a pepř a promícháme. Vzniklou pěnou naplníme vejce a ozdobíme petrželkou.

Tip k receptu

Podáváme s čerstvým pečivem,.

přidejte na:
Evík

19. 02. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
slavuska
U nás děláme něco podobného na oslavy, ale dáváme tam i jarní cibulku
Přidané ingredience: jarní cibulka

03. 03. 2013, 23:34

katka16031
s cibulkou je vyborne

21. 02. 2016, 12:51

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.