Tuňáková vejce
Obtížnost
Čas přípravy
35min
Čas vaření
10min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
740
kalorií
1.0g
cukrů
64.0g
tuků
36.0g
bílkovin
Příprava
Vejce uvaříme 10 minut natvrdo, oloupeme a necháme vychladnout. Poté rozkrojíme a vyjmeme žloutky. Změklé máslo vyšleháme v misce do pěny, přidáme prolisované žloutky, tuňáka, pepř a promícháme. Vzniklou pěnou naplníme vejce a ozdobíme petrželkou.
Tip k receptu
Podáváme s čerstvým pečivem.
Evík19. 02. 2013
Kategorie
Podobné recepty
Mohlo by vás zajímat
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: jarní cibulka
slavuska 04. 03. 2013, 00:34
© 2024, Railsformers s.r.o.