Tuňáková vejce
Obtížnost
Čas přípravy
35min
Čas vaření
10min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
740
kalorií
1.0g
cukrů
64.0g
tuků
36.0g
bílkovin
Příprava
Vejce uvaříme 10 minut natvrdo, oloupeme a necháme vychladnout. Poté rozkrojíme a vyjmeme žloutky. Změklé máslo vyšleháme v misce do pěny, přidáme prolisované žloutky, tuňáka a pepř a promícháme. Vzniklou pěnou naplníme vejce a ozdobíme petrželkou.
Tip k receptu
Podáváme s čerstvým pečivem,.
Evík19. 02. 2013
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Přidané ingredience: jarní cibulka
slavuska 03. 03. 2013, 23:34

katka16031 21. 02. 2016, 12:51

palino 18. 10. 2019, 18:32

Svetlana 24. 10. 2019, 20:13
© 2021, Railsformers, s.r.o.