Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Tuňáková vejce

Obtížnost Čas přípravy
35min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 45min
Nutriční hodnoty
740 kalorií 1.0g cukrů 64.0g tuků 36.0g bílkovin

Příprava

Vejce uvaříme 10 minut natvrdo, oloupeme a necháme vychladnout. Poté rozkrojíme a vyjmeme žloutky. Změklé máslo vyšleháme v misce do pěny, přidáme prolisované žloutky, tuňáka a pepř a promícháme. Vzniklou pěnou naplníme vejce a ozdobíme petrželkou.

Bulb Tip k receptu

Podáváme s čerstvým pečivem,.


Přidat na Pinterest
Evík

19. 02. 2013, Recept navštíven: 1155x


Přidat recenzi
slavuska
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
U nás děláme něco podobného na oslavy, ale dáváme tam i jarní cibulku
Přidané ingredience: jarní cibulka

03. 03. 2013, 23:34

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
s cibulkou je vyborne

21. 02. 2016, 12:51

Přidat komentář

Facebook komentáře