Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vejce s tuňákovou pěnou

Vejce s tuňákovou pěnou

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 40min
Nutriční hodnoty
632 kalorií 2.0g cukrů 46.0g tuků 47.0g bílkovin

Příprava

Nejprve si uvaříme vejce natvrdo a necháme je vychladnout. Oloupeme vejce a rozkrojíme je podélně na poloviny, bílky lehce osolíme a dole seřízneme. Žloutky vyjmeme a utřeme s tuňákem a trochou oleje z konzervy. Přidáme majonézu, pepř, trochu citronové šťávy a vyšleháme jemnou pěnu. Nastříkáme jí do připravených bílků a ozdobíme kouskem rajčátka a petrželkou.


Evík

21. 06. 2013, Recept navštíven: 1602x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborné

28. 12. 2015, 19:11

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobra ryclovka

28. 01. 2016, 14:45

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutí výborne

05. 02. 2016, 10:31

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
moze byt, dobre

22. 02. 2016, 20:20

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to velmi jednoduchá príprava a chutné

25. 04. 2016, 09:43

Přidat komentář

Facebook komentáře