Vejce s tuňákovou pěnou

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
10min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

632 kalorií
2.0g cukrů
46.0g tuků
47.0g bílkovin


Příprava

Nejprve si uvaříme vejce natvrdo a necháme je vychladnout. Oloupeme vejce a rozkrojíme je podélně na poloviny, bílky lehce osolíme a dole seřízneme. Žloutky vyjmeme a utřeme s tuňákem a trochou oleje z konzervy. Přidáme majonézu, pepř, trochu citronové šťávy a vyšleháme jemnou pěnu. Nastříkáme jí do připravených bílků a ozdobíme kouskem rajčátka a petrželkou.

přidejte na:
Chybí obrázek

21. 06. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
výborné

28. 12. 2015, 19:11

Chybí obrázek
dobra ryclovka

28. 01. 2016, 14:45

Chybí obrázek
chutí výborne

05. 02. 2016, 10:31

Chybí obrázek
moze byt, dobre

22. 02. 2016, 20:20

Chybí obrázek
je to velmi jednoduchá príprava a chutné

25. 04. 2016, 09:43

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.